Stadgidsen Mechelen

Bourgondische wandeling

Ga op stap met een Mechelse stadsgids en ontdek de mooiste plekjes van Mechelen. Kuierend langs stadspaleizen en wandelend op het water kom je alles te weten over de Bourgondisch-Habsburgse roots van de voormalige hoofdstad van de Nederlanden.

Bewonder de wapenschilden van de ridders van het Gulden Vlies in de Sint-Romboutskathedraal en de 16e eeuwse muurschilderingen in het Schepenhuis. Maak kennis met illustere historische figuren zoals Margareta van York, Margareta van Oostenrijk, Filips de Schone en keizer Karel. Treed binnen in de tuinen van de stadspaleizen. Ontdek het startpunt en het belang van de eerste postverbinding in West-Europa. Geniet van de pittoreske stadsgezichten en luister naar de levendige verhalen van de gids.

Admire the coats of arms of the knights of the Golden Fleece in the Saint Rumbold’s cathedral and the 16th century wall paintings in the Aldermen’s house. Get to know illustrious historical characters like Margaret of York, Margaret of Austria, Philip the Handsome and Emperor Charles. Enter the gardens of the city palaces. Discover the starting point and the importance of the first postconnection in Western Europe. Enjoy the picturesque city views and listen to the lively stories of your guide.

Reserveren

€ 94 voor max. 2u, € 40 per extra uur
1u - 1,5u - 2u - 3u
Schepenhuis
Stadgidsen Mechelen

Gecertificeerd door

Volg de gids

Direct mee met al onze nieuwtjes? 
Schrijf je in op onze nieuwsbrief:

Schrijf me in

Volg ons op social media…

© Stadsgidsen Mechelen
BE0453230322
RPR MechelenPrivacy- & cookieverklaringin brand gezet door de maanstekerij